Tuesday, 22 January 2013

Mencoret Kembali :)


Hey my peeps...dah lama dah rasa aku tak sentuh blog nieh...dah berhabuk dah rasanyee nieh...
Hehehe..bukan ape tau..busy sangat...sekarang baru ada masa sikit..sikit je pun..bukan banyakkk....
Hahahah......couple of month dah tak hupdate...hahah....cakap omputih kau jah...hehehe...
bukan pe..sekarang nieh kena la practice banyak2 cakap omputih..nama pom budakkk Universiti kan?
Hehehe......actually tak tau nak cakap pe..tapi..aku nak bercoret gak..sebab lama dah mencoret2 nieh..hehehe.....:P
Dah naik berkarat dah skill tulis menulis aku nieh..hehehe....:)
Maybe after this....aku akan terus menulis dan menulis dan menulis...sebab minat menulis dalam diri aku takkan hilan ditelan zaman...cewahhh....berpunjangga jap..haha..:P

Sekarang nieh aku dah part 2 dah di UiTM Kuala Pilah nieh...setakat nieh..ok laa......and dah dapat pegang banyak jawatan..Alhamdullillah.....rezeki..:)
Course nieh susah laa jugak..tapi...semua benda nieh susah..cuma atas kita je nak buat benda tue senang ke tak kan???hehehe...:P
We must keep trying and trying...:)
Aku semakin membesar sekarang..heheh..biasaaa la....senang hati..hehehe...meh nak tunjuk sikit....tengok kat bawah nieh aku punya gambar ek..heheh..promote sikit..:P



Gemuk kan??hahha...:P

Hahahha......maybe tue je untuk pagi nieh...pagi la kan?? 2.05 AM kot..heheheh..:P
Ok lah.....nanti kita berjumpa di ENTRY yang seterusnyaaa..:)
Daaaaa my peeps!



THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Friday, 17 August 2012

Setelah sekian LAMA tidak mencoret...:3


Hello guys.....
Seriously...rindu giler kat BLOG aku nieh....lama giler aku x sentuh blog yang tercinta nieh....
Bukan aku saje2 x nak sentuh...tapi waktu..masa...dah beberapa perkara yang tak menginzinkan...
Huhuhu.........
Sejak aku jadi budak Universiti nieh..memang aku x sentuh lansung blog aku nieh....
Sebab kat sana INTERNET lembap tahap siput sudaaaa...hahahaha....
Tambahan pula..aku x balik kat rumah...nieh baru balik...sempena hari raya nieh...
hehehehe....rindu sangat2 kat blog nieh...:P

Erm...ok lah...nanti aku update blog aku lain kali lak...sebab banyak benda nak buat nieh...
hehehehehe...biaslaaaakan??? nak raya lha katakan...

Bubye gengsssss!!!!


THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Friday, 25 May 2012

FRIDAY....FRIDAY.... ;D



Hello guyss....ape khabar semua??..hopefully korang sehat lha kan.....mana2 yang sakit tue...cepat2 pergi jumpa doktor ataupom telan ubat cepat2 ye..bukan ape..takot lebih terok jadinye...hehehe....okey...pada hari Jumaat yang penuh barakah nieh...aku nak ucapkan selamat menyambut Bulan Rejab ye...sorry lha kalau lambat..hehhe...x pe....asalkan aku ucapkan??.....hopefully di bulan Rejab nie memberi kita Rahmat dan hidayah..piweettt...;D



Erm....hari nie aku nak bercoret-coret je...tak tau nak tulis pe.....actually aku masih tengah pening...sebab banyak lagi persiapan yang belom aku siapkan untuk memasuki alam universiti nieh...haiyaaaii..banyak lagi yang belom aku siapkan...nie semua gara2 beberapa manusia yang menyekat akitiviti aku....grr....sakit aty lak rasa....but..sabar je lha....tak leh nak buat apa....:P

Banyak lagi barang2 yang aku tak beli......masa tinggal 7 hari je lagi...mintak2 lha sempat.....woot....woot....pening...hahahaha......actually aku rasa confiuss lak nak pergi ke tak..hahaha..bengong kan???...x de lha....saje2 je....apa pom yang terjadi..akan aku harungi...cewahhh...:P



Erm....hari nie aku akan mengharungi satu cabaran lagi...woooo....cabaran nieh agak mencabar lha jugak....bagi aku lhaaa...tapi aku rasa bagi korang tak kot...erm...harie nieh aku kena g jemput abang aku di Sultan Ismail Airport....woo...woot....korang nak tahu tak pukol berapa???....pukol 11 malam beb...haiyai...aku nieh dah lhaaa mata tak berapa jelasss....wakakakaka.....tapi nieh merupakan cabaran yang boleh aku apply untuk bawak kereta pada waktu malam...hehehe...erm...rumah aku jauh lha jugak dari airport tuh...so,,aku g awal kot...sambil2 sebelom tue g membeli belah barang2 keperluan aku...hehehe.....yeahhh...:P

Aku x de saudara area KB nieh..so,x leh lha nak tumpang...kalau ada pom...aku x nak mintak tolong kot..sebab takot nanti mengunkit pulak.....manusia nieh mana lha kita tahu kan???...bak kata pepatah melayu....rambut sama hitam...tapi hati lain2 kan???
Erm..aku pom x berharap sangat ada saudara yang mcm tue...x leh nak buat saudara...:P

Ermmm.....aku x tau dah nak cakap pe...tiba2 lak jadi WORDLESS FRIDAY lak...hahahaha.....senget betol aku nieh....dua tiga hari nieh kepala otak aku nieh x dapat berfungsi dengan baik..sebab banyak sangat benda yang harus difikirkan......haiyaiii.....:P
Fenim2.....erm....(^_^)

Okey lha....tue je kot yang nak aku coret hari nieh..hopefully korang enjoy ye...hikhok......
HAVE A NICE FRIDAY DAY ;D



THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...