Friday, 17 August 2012

Setelah sekian LAMA tidak mencoret...:3


Hello guys.....
Seriously...rindu giler kat BLOG aku nieh....lama giler aku x sentuh blog yang tercinta nieh....
Bukan aku saje2 x nak sentuh...tapi waktu..masa...dah beberapa perkara yang tak menginzinkan...
Huhuhu.........
Sejak aku jadi budak Universiti nieh..memang aku x sentuh lansung blog aku nieh....
Sebab kat sana INTERNET lembap tahap siput sudaaaa...hahahaha....
Tambahan pula..aku x balik kat rumah...nieh baru balik...sempena hari raya nieh...
hehehehe....rindu sangat2 kat blog nieh...:P

Erm...ok lah...nanti aku update blog aku lain kali lak...sebab banyak benda nak buat nieh...
hehehehehe...biaslaaaakan??? nak raya lha katakan...

Bubye gengsssss!!!!


THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Friday, 25 May 2012

FRIDAY....FRIDAY.... ;D



Hello guyss....ape khabar semua??..hopefully korang sehat lha kan.....mana2 yang sakit tue...cepat2 pergi jumpa doktor ataupom telan ubat cepat2 ye..bukan ape..takot lebih terok jadinye...hehehe....okey...pada hari Jumaat yang penuh barakah nieh...aku nak ucapkan selamat menyambut Bulan Rejab ye...sorry lha kalau lambat..hehhe...x pe....asalkan aku ucapkan??.....hopefully di bulan Rejab nie memberi kita Rahmat dan hidayah..piweettt...;D



Erm....hari nie aku nak bercoret-coret je...tak tau nak tulis pe.....actually aku masih tengah pening...sebab banyak lagi persiapan yang belom aku siapkan untuk memasuki alam universiti nieh...haiyaaaii..banyak lagi yang belom aku siapkan...nie semua gara2 beberapa manusia yang menyekat akitiviti aku....grr....sakit aty lak rasa....but..sabar je lha....tak leh nak buat apa....:P

Banyak lagi barang2 yang aku tak beli......masa tinggal 7 hari je lagi...mintak2 lha sempat.....woot....woot....pening...hahahaha......actually aku rasa confiuss lak nak pergi ke tak..hahaha..bengong kan???...x de lha....saje2 je....apa pom yang terjadi..akan aku harungi...cewahhh...:P



Erm....hari nie aku akan mengharungi satu cabaran lagi...woooo....cabaran nieh agak mencabar lha jugak....bagi aku lhaaa...tapi aku rasa bagi korang tak kot...erm...harie nieh aku kena g jemput abang aku di Sultan Ismail Airport....woo...woot....korang nak tahu tak pukol berapa???....pukol 11 malam beb...haiyai...aku nieh dah lhaaa mata tak berapa jelasss....wakakakaka.....tapi nieh merupakan cabaran yang boleh aku apply untuk bawak kereta pada waktu malam...hehehe...erm...rumah aku jauh lha jugak dari airport tuh...so,,aku g awal kot...sambil2 sebelom tue g membeli belah barang2 keperluan aku...hehehe.....yeahhh...:P

Aku x de saudara area KB nieh..so,x leh lha nak tumpang...kalau ada pom...aku x nak mintak tolong kot..sebab takot nanti mengunkit pulak.....manusia nieh mana lha kita tahu kan???...bak kata pepatah melayu....rambut sama hitam...tapi hati lain2 kan???
Erm..aku pom x berharap sangat ada saudara yang mcm tue...x leh nak buat saudara...:P

Ermmm.....aku x tau dah nak cakap pe...tiba2 lak jadi WORDLESS FRIDAY lak...hahahaha.....senget betol aku nieh....dua tiga hari nieh kepala otak aku nieh x dapat berfungsi dengan baik..sebab banyak sangat benda yang harus difikirkan......haiyaiii.....:P
Fenim2.....erm....(^_^)

Okey lha....tue je kot yang nak aku coret hari nieh..hopefully korang enjoy ye...hikhok......
HAVE A NICE FRIDAY DAY ;D



THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Wednesday, 23 May 2012

SIBUK ...selangkah ke UiTM :D



Hello Guyssss....apa khabar semua?..hopefully korang sehat laa semuanya ye....aku sihat je...syukur alhamdulilah kan?....hahaha....aku mintak maaf....sebab aku jarang sangat update blog semenjak dua tiga menjak nieh......heheheh..bukan apa...busy sangat...busy nak masuk UNIVERSITI lhaa katakan...hahaha....banyak sangat benda yang perlu diuruskan.....nak bayar yuran pengajian laa..nak buat medical check up la....n banyak laa lagi..bukan sikit kerja tau.....penat2..=="

Owh..lupa lak nak cakap..aku dapat masuk UITM KUALA PILAH..... Alhamdullilah......syukur sangat kan???...hahah...kalau korang ada baca post aku yang terdahulu..aku x nak sangat course yang aku dapat nieh..pelbagai alasan yang aku berikan..hehehe...tapi setelah mendengar penjelasan naib canselor UiTM sendiri iaitu Dato. Prof. Ir. Dr. Sahol...aku baru tentang course yang aku dapat tue.....rupa2ya...course nieh baru lagi....and banyak peluang pekerjaan....wahhhh.......excited giler aku lepas tahu benda nieh...tak jadi aku nak tukar course...hehhehe......peace...:P

Course yang aku dapat nieh...course yang agak baru tau...and course nieh datangnya daripada The Textile Insitute Manchester.....woot..wooott....bangga..hahaha...x de laa.....hahaha...aku tak sabar dah nak masuk U nieh..hahaha...bukan pe...boring yang amat...hahahaha.....:)

Owh...lupa nak cakap...aku dapat tawaran Diploma Textile Technology......woot..wooott.....hahahaha....koya je lebeyh...hhahahahah.......aku letih sangat dua tiga harie nieh..sebab banyak sangat urusan yang perlu diselesaikan.......hehehe...sorry tau kalau aku tak update blog...ngennnnsss....:)

Erm...nie laa tempat yang bakal aku tinggal....jom tengok kat bawah nieh...hikhok....:P

Nie bilik tido...cantik....

Nie hostel...wahhh.....

Nie signboard UiTM Kuala Pilah

Pintu Masuk

Food Court..dua tingkat beb...

Library...:)

Wahhh...cantikk jugak kan UiTM Kuala Pilah nie kan????...hahaha...hopefully sangat aku dapat sesuaikan diri aku kat sini n senior2 semuanya baik2....hikhok...:D
Tak sabar lak rasa nak pergi kat sini...hehehe...:D
Harap2 aku dapat apartmentMATE yang baik2 semuanya...amin....hikhok....:)
Okey lah...doakan aku agar dapat sesuailan diri kat sana k...bubye korang.....
Keep in touch...muahhhh...hahaha...bongek nak mamposss....:P



THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Tuesday, 8 May 2012

RESULTS UPU...=="


Hello people!
Apa khabar semua???
Hopefully sehat......aku x brape sehat harie nie...sebab mata dah bengkak!
Haaaa!...nak tahu sebab apa bengkak??????
Sebab aku dapat results UPU yang bangang plus tolol!
Sakit yang amat!
Apa yang aku nak tak dapat...tiba2...dapat benda lain pulak!
Sial....sorry to say...but...its HURT!!!!
Saper yang berada di tempat aku pom akan rasa perasaan yang sama!



Yang paling aku sakit hatinya bukan sebab dapat course yang lain tapi sebab ada MANUSIA yang memberi janji manis kpd aku bahawasya aku confirm dapat course yang aku nak tue!
HUH!!!....sakit hati betol!
Bukan main lagi cakap confirm dapat..then...tak dapat.....:P
Kawan2 aku yang lain yang aku tolong semuanya dapat course yang diorang nak!
Ape kes???...sial betol..memang sakit hati!
Errrr...geram weyh.....!



So...sekarang nie aku tgh pening kepala samaada nak g ke tak......
Ataupun aku akan mengambil pilihan yang lain.....=="
Pening2.......Sampai hati betol lha manusia nieh!
Sakit weyh..........huh!

Aku memang still bingung!
Dalam kepala aku nie asyik tertanya2 je nape aku tak dapat!
Sakit kepala....memang aku leh terima!



Lain kali x payah lha nak bagi janji manis lau x dapat beri yang korang janjikan tue!
Buat sakit hati je!
Huh!...........

Ok lha...that all....sakit hati yang amat!
Bubye.....:P



THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Sunday, 6 May 2012

AHAD YANG MENDEBARKAN..=="




Hello people!
AHAD YANG BERDEBAR...???....Yup...hari nie merupakan ahad yang berdebar bagi aku......=="
Nak tahu sebab apa?...sebab esok merupakan hari keluarnyer RESULTS UPU!
Oh my gucci!!!!!
Berdebar tahap infinity dah nie!.....huh!.....takot2...:P
Hopefully aku dapat apa la yang aku nak....haiyaiiii.....-_____-

Bukan ape...dah la MATRIK aku tak dapat........IPG pom aku tak dapat.......lau yang UPU nie pom aku x dapat...aku tak tau la hidup aku jadi ape ntah.......adeshhhh...=="
Malang betol nasib aku nie...aku pom tak tau nape aku x dapat MATRIK and IPG nieh!
Sob...sob...sob...sedeyh bhai!
Saper tak sedeyh kan??!
Kalau korang tak caye korang tgk kat bawah nieh!.......


#TENGOK....TAK DAPATKAN????
Sob...Sob....:'(

#TENGOK...SIAP BUAT RAYUAN LAGI!
Huh.......sakit hati tol...:P

Tapi nak buat mcm mana kan????
Dah nasib....redha je lha.....so...esok merupakan penentu untuk aku masuk ke IPTA n ambik course yang aku nak....:D
Hopefully sangat dapat...lau x dapat jugak......mati lha.....huhuhuhu...:P
Mampossss.......:P
Lau x dapat jugak...maybe aku pergi KPTM kot.....:D
Sebab aku dapat tawaran ELECTRICAL ENGINEERING....:D
So...tak rugi jugak lau pergi pom.,....sebab course yang menarik kan????
Hew...hew...hahahahaha...:D

Banyak jugak aku dapat tawaran semenjak dua menjak nieh.......=="
So...tak der la rungsing sangatkan???
Hahahaha.....tapi berdebar untuk esok tue...mesti ada....:D
Erm......ok lha.....=="

Aku nak tenangkan fikiran lu....doakan aku dapat ye apa yang aku mahukan!
Hehehehe.....CHILL.....^_^

Ok lha...baiiiiiiii......^_^





THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Saturday, 5 May 2012

TERSELIT KEGEMBIRAAN DALAM KESAKITAN..=="




Hello people!
Apa khabar semua????
Hopefully korang sehat ler kan???
Lama dah aku x update blog nie.......bukan ape....aku x de idea plus x brape ada MOOD..:P
Hahahahahaha........:D
Harie nie baru ada MOOD sikit....sikit yang amat...tak banyak......:P


Hari nie aku nak berstory morry je....
Aku sakit hati sangat dua tiga hari nie..huh!
Nak tau sebab ape??
Sebab perangai manusia yang tak leh blah...perangai cam sial!..opsss...soryyyyy...:P
Manusia nie kalau dah ada duit yang byk..mulalah perangai jadi mcm orang tak siuman!
Maklumlah...dari x berapa kaya...jadi kayakan???
Memang mcm tue...x pernah jumpa duit agaknye....hahahaha...:P
Lawak2 perangai manusia nieh..pelik pom ada...
Nevermind..malas nak cerita banyak tentang perkara yang menyakitkan nieh....=="
Buat sakit hati je kan???
So...jom...Aku nak cerita pasal happy2 lak....:D

Okey.....walaupun minggu nie aku sakit hati...tapi terselit kegembiraan yang amat....^_^
Nak tahu nape???
Sebab.....semua SIBLINGS aku ada kat umah!!
Hahahaha....COMPLETE satu family....:D
Best sangat.....:D
Dari yang sulung sampai yang bongsu!
Yang bongsu tue aku lha!....hahahaha....sengal!

Isteri abang aku yang tengah baru je bersalin...so...dye balik buat majlis kesyukuran kat kampung...:D
Jimat sikit...then..boleh ler jumpa family kan???
Hahahhaa....:D
Abang ngah aku balik 10 hari je......lama gak la......Soo...x de la boring sangat kat umah aku nie...:D
  *NIE LA ANAK SEDARA AKU*
comel kan????..^_^
hew...hew...:D

Sekarang nie....satu family aku tengah menunggu satu lagi kelahiran...:D
Iaitu kelahiran BABY kakak ipar aku yang kedua.....hewhewhew...:D
yeah....x sabar nak dapat anak sedara satu lagi nieh!
Hahahaha........:D

So....bila lahir je BABY yang satu lagi nieh..maka dengan itu aku akan ada 6 ORANG anak sedara..:D
wahhh.....ramai...:D
Mesti gempak lah raya nieh...hahahaha......
Msti pening kepala mak aku nanti.....hewhew...:D

Erm....btw..thanks ye Abang Ngah sebab belikan baju!
Wah......cantik sangat....hewhew....^_^
Hari nie Abang Ngah aku dah balik KL dah....
Sebab lusa dah keje......=="
Errrrrr......ape ag ek???
HAhahahaha......

Erm....setakat tue je kot...x de idea dah...hahahaha....:P
Btw...hopefully enjoy ler ye....^_^
baiiiii......:*





THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Friday, 20 April 2012

tersilap JALAN...:P



Hello people!
Apa khabar semua!
Hopefully korang sehat ler kan????
Actually aku sakit kepala nie..tapi excited sangat nak menulis!...hahahaha...^_^
Aku nak berkongsi story arie nie ngan korang.....^_^
Aku rasa story nie agak lucu r bagi aku...tapi tak tau r...kalau korang tak rasa macam tue kan???
Hahahah......^_^

Yesterday aku g bachok rumah sepupu aku then aku bermalam la kat sana....sebab mmg nak pergi stay kat sana pon semalam.....hahahaha.......^_^


So...hari nie after je jumaat kitaorang pom balik r...tapi kitaorang singgah kt MYDIN MALL jap....
Sebab nak beli brg.....tak banyak sgt pom.....:)
Kitaorang masuk kejap je dalam mydin tue!
After siap je membeli belah tue....kitorang pom masukkan r barang2 yang beli tadi dalam bonet....
Then...aku drive nak kuar......-________-
Tapi aku tersalah jalan nak keluar lak dari tempat parking tue....:P
tak tau r macam mana leh silap.....adeshhhh...=="
Memang hampeh r......
Memang kelam kabut r.....
Sebab dah tersalah arah kan???
HAhahahahah.......Aku bagai nak gilaaaa pusing2 kereta kat dalam parking lot kat mydin tue....:P
Hahahah......
Semua orang tengok kat aku....aku buat muka bodoh je......hahahaha...:P
Memang gilaaaa lah.........
Mesti orang kat situ ingat aku nie bukan orang tempatan.......hahahahah.....^_^
Nak kata tak pernah pergi...dah berpuluh2 kali dah pergi...tapi tak tahu r.....
Macam mana leh silap........ngekkk r...=="




Lepas tue...kitaorang terus je balik umah.....
Dah letih....:P
Hahahahah..........^_^

Tue je la yang aku nak kongsi ngan korang!
Hopefully x boring......:P
Daaaaaaa!

P/s:sorry...ayat bersepah2........sakit kepala...heheheh...:P




THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Wednesday, 18 April 2012

tersalah PASSWORD:P


Hello people!
Apa khabar semua???
Hopefully korang sehat la yer!...Dua tiga hari dah aku x update blog...busy sikit....hahahah^_^
Actually x busy mana pom...cuma internet buat perangai...heheheh...^_^
Malam nie aku tak nak coret pnjg2 sangat......just nak bercerita pendek je.....hahahah...
Hopefully korang SUDI baca ye........:P

Actually dah dua tiga hari dah aku x leh guna wifi......maksud aku...lappy aku x leh detect wifi.....
Kena guna wayar je lau nak guna internet...memang leceh r....sebab tue malas nak update blog nie....:P
Aku dah dua tiga kali setup setting WIFI tapi still x menjadi.......
Actually baru aku perasan....aku tersalah maksud password upenyer!
Hampeh tol r.....-______-
Bukan ape...PASSWORD panjang sangat!
Sampai aku pom x ingat dah....hahahahah......^_^
Hahahaha.......memang ingatan dah lupa r.......-_______-


Erm....tue je lah yang aku nak coretkan!
Haahahhaha.....^_^
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Monday, 16 April 2012

terlampau MINAT :P


Hello people!
Malam nie aku nak coret tentang betapa minatnyer aku terhadap lagu2 n citer Secret garden nie...:P
Cewahh...maybe orang akan cakap aku nie kuno lah....sebab  citer nie kan dah lama?
Erm...x de lah lama sangat..but bagi aku citer dye sangat best n terlampau sweet!
Cewahhh...memang best r!
Aku dah ulang tayang citer nie dah 5 kali dah..nak masuk 6 dah nie...hahahaha....^_^
Bez giler citer!
Ermmm....tengok lagu blog aku pon dah tahu kan aku nie memang minta sangat kat secret garden nie....
Hahahaha....-_______-
Ermm...kat bawah nie aku nak share sikit lirik lagu "THAT MAN".....
Boleh ler korang nyanyi sekali.....hahahahah.....^_^


THAT MAN-HYUN BIN
Han namjaga geudaereul saranghamnida
Geu namjaneun yeolshimhi saranghamnida
Maeil geurimjacheoreom geudaereul ttaradanimyeo
Geu namjaneun useumyeo ulgoisseoyo

Eolmana eolmana deo neoreul
Ireohke baraman bomyeo honja
I baramgateun sarang i geojigateun sarang
Gyesokhaeya niga nareul sarang hagenni OH

Jogeumman gakkai wa jogeumman
Hanbal dagagamyeon du bal domangganeun
Neol saranghaneun nan jigeumdo yeope isseo
Geu namjan umnida

Geu namjaneun seonggyeogi soshimhamnida
Geuraeseo unneun beobeul baeweotdamnida
Chinhan chinguegedo mothaneun yaegiga manheun
Geu namjaeui maeumeun nunmultuseongi

Geuraeseo geu namjaneun geudael
Neol sarang haetdeyo ttokgataseo
Tto hanagateun babo tto hanagateun babo
Hanbeon nareul anajugo gamyeon andweyo OH

Nan sarangbadgo shipeo geudaeyeo
Maeil sogeuroman gaseum sogeuroman
Sorireul jireumyeo geu namjaneun oneuldo
Geu yeope itdeyo OH

Geu namjaga naraneun geol anayo
Almyeonseodo ireoneun geon anijyo
Moreulkkeoya geudaen babonikka~

Eolmana eolmana deo neoreul
Ireohke baraman bomyeo honja
I babogateun sarang i geojigateun sarang
Gyesokhaeya niga nareul sarang hagenni OH

Jogeumman gakkai wa jogeumman
Hanbal dagagamyeon du bal domangganeun
Neol saranghaneun nan jigeumdo yeope isseo
Geu namjan umnida

Bez kan???
hahahaha...bagi yang tak minat tue boleh menjauhkan diri ye.....x payah nak nyanyi....
Hahaha....gurau2 je.....:)
Naper la bez sangat lagu nie eh???
adoyaiiii...memang sweet r...dengar lagu nie..memang teringat r kat seseorang tue....:(
Erm...hahahah...CHILL!!!!


Kalaulah aku diberikan kesempatan nak jumpa ha ji won ngan hyun bin nie...
memang aku tak kan lepaskan lah!
I WISH I CAN MEET THEM!
cewahhhh!
Berangan yang mungkin membawa kepada realiti...hahahahha...=="
Huh....memang addicted sangat nie!
Adoyaiii....nak jumpa doe diorang...hahahha...gilakkkkkk.....:P
Erm....x kesah r korang nak kata apa...memang dah addicted sangat..nak wt camner kan???
BTW...thanks sangat kat MR.FARIS sebab kenalkan aku ngan drama nie!
Cewahh...kembang idung kau kan???
hahahah...x de lah.......joking2 je!

Erm...okeylah...enjoy yer semua!
Kihkihkih....hopefully korang suka!
Sorry kacau malam2!
Hahahahah.....!

Selamat malam semua!




THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Sunday, 15 April 2012

Hujan di petang hari :)



Hello people!
Firstly aku nak bersyukur kepada ALLAH S.W.T kerana diberikan hujan hari nie.....:)
Nampak tajuk pon dah tahu kan???
Excited sangat ngan hujan hari nie.......^_^
Mesti korang tnye kenapa excited kan???
Of course ler excited tau sebab dah lama dah tak hujan...panas je....so...bersyukur sangat2.......:)



Actually aku tak tahu nak post apa...tapi tiba2 je dapat idea nak menulis......
Malam nie aku tak nak bagi tips atau petua ke ape ke...malam nie aku nak bercerita  je.....^_^
Aku nak bercerita tentang kawasan sekeliling rumah aku....cewahhhh....
macam famous je kan kawasan rumah aku kan????
Hahahaha....x de la famous sangat...tapi sekolah kat umah aku nie agak famous tau!
Nak tau kenapa famous???
Of course la famous sebab sekolah menengah kebangsaan batu gajah kat umah aku nie sekolah 
PUTERI CAROLINE tau!...yang masuk MENTOR tue...protege ELLA....^_^
Cewahhhh...bangga doe.........^_^
Memang agak bangga!
Cewahhhh....caiyokkkk yer PUTERI CAROLINE!
Hahahahaha...........:)


Okey lah...lupakan hal di atas........nak bercoletah tentang lain pulak.......hahahah.....^_^
Dulu kawasan umah aku nie agak sunyi la jugak sebab kawasan kampung kan????
Tapi...sekarang nie dah berlainan tau....sebab kawasan umah aku nie dah jadi kawasan perumahan......
So...x sunyi sangat la........hari nie pom ada orang baru masuk sewa....
So...bertambah la jiran aku......hehehehehe.....^_^

Bila bertambah jiran....means bertambah ler bising.....x de la bising sangat pon...tapi for sure diorang
memang peramah.......^_^
Nasib baik peramah...lau tak.....aku pom malas tegur..........bukan sombong tapi lau datang tempat orang...korang ler kena tegur dulu........-_____-
Betol kan????hahahah...nevermind.........:)


Kawasan rumah aku nie agak strategik kot....sebab dekat ngan sekolah....
sebab tue ramai yg nak stay kt kawsan umah aku nie...senang nak g mengajar.......
Mostly yang stay kat umah aku nie....cikgu ler......:)
Hahahaha...saper ag kan lau bukan cikgu....hehehehe......^_^

Erm.........alhamdullilah dapat jiran2 yang baik lagi peramah.........heheheheh....^_^
Okey lah....aku rasa tue je kot untuk malam nie.......^_^
esok aku post lagi......cewahhh...bajet hot and ramai orang baca.....hahahaha....^_^
Suka hati la kan????
HAhahaahha...gurau2 je......
Okey lah......selamat malam semua geng BLOGGER!!

^_^





THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Follow Bersama Syazary Sukor:)


Hello peolpe....!
Hari nie aku nak joint satu lagi segmen...^_^
Tak nak tulis panjang2 sangat...x berapa nak ada mood arie nie....^_^
Btw.....jom joint segmen nie.......:)


Okey...kalau korang nak joint jugak segmen nie......
Just CLICK je banner kat atas tue okey......^_^
Tak susah kan???
Hehehehe....^_^

So...jom ramai2 kita joint segmen nie...^_^


THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Saturday, 14 April 2012

Contest Awesome Blog By Farain


Hello peolpe....!
Pada malam yang indah lagi panas nie......aku nak joint satu lagi segmen......segmen nie agak menarik perhatian aku tau...sebab hadiah untuk segmen nie sangat AWESOME...!
Cewah.......^_^
Hahahaha....actually aku tak tau nak tulis ape....hehehehe...:)
Aku jumpa contest nie semalam lagi but malam nie baru nak joint......
Bukan ape....lappy aku tiba2 memjadi gila n x dapat nak connect dengan WIFI.....
So...terpaksa lah...aku guna wayar nak connect ngan INTERNET....=="
So sad.......hurrrmmmm.....-________-

So...tak nak membebel panjang sangat lah...sebab tak de mood sangat....but sangat teruja nak joint contest nie......:)
Harap2 ler terselit sebagai pemenang kan????
Hahahaha....amin....hehehehe.....:)

So...lets joint the CONTEST......^_^


Okey....kalu korang nak joint contest nie...korang boleh ler CLICK banner kat atas tue yer!
Bkan susah pom kan????
Hehehehehe.....^_^

So....tue je la untuk entry kali nie......^_^
Hopefully dapat jadi pemenang kan???
Hahahah.....
Bubye geng.......:)


THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

"segmen: Blogwalking + Follow by Hajar"


Hello people!
Hari nie bangun je dari tido n bukak lappy terus je online Facebook n blog.......^_^
Tiba2 aku tengok ada notification bahawasanya aku di TAG dalam satu segmen!
WOW!...thanks yer MR.FARIS....^_^
Okey...so aku pon nak joint ler segmen nie........:)
Aku malas tulis panjang2 kali nie....nak joint terus je.........^_^
So...lets joint the segmen...........^_^

Okey....lau korang pon nak joint segmen nie....CLICK je banner kat atas tue okey...^_^

Okeylah....manusia yang aku mahu tag adalah....................^_^
|
|
|
|
|
|
*MR. FARIS
*MR. IMRAN
*CIK. TANIA
*CIK. ARDINI
*MR. SHAHMI

Okeylah........hopefully korang pon joint jugak yer....^_^
bubye.....:)




THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Friday, 13 April 2012

Segmen : Pencarian Bloglist Cun , Kacak Dan Budak Tomei!




Hello people!
Apa khabar korang semua pada hari jumaat yang penuh barakah nie!?
Hopefully korang sehat ler ye....^_^
Okey...hari nie aku nak joint satu lagi segmen....segmen nie nampak best je  tau!
Actually aku jumpa segmen nie masa blogwalking pukol 2 pagi tadi...tapi disebabkan mengantok yang amat dah...so aku pon save dulu n joint pagi nie...hehehehe....^_^

Semenjak dua menjak nie...memang aku suka joint segmen...bukan apa....sebab nak cuba nasib kan???
Mana la tahu...dapat jugak ler terselit sebagai pemenang...cewahhh....hahahaha...:)
Tajuk segmen nie pom dah bez tau iaitu "Segmen : Pencarian Bloglist Cun , Kacak Dan Budak Tomei!"
Wah...tajuk pom bez kan????...so...rugi x joint........^_^

Kategori yang aku nak joint Bloglist yang aku nak joint adalah kategori...........:)
* PENCARIAN BLOGLIST KACAK..........:)
Cewahhh....memang ler nak masuk kategori yang nie kan????
Tak kan la nak yang comel pulak.....bukan nyer aku nie kanak2 ribena lagi...heheheh....^_^

So....lets joint the SEGMEN!


*PENCARIAN BLOGLIST KACAK...:)

Kalau korang nak joint pom boleh jugak!....juz CLICK je banner kat atas tue okey!
Bukan susah pom...senang je....^_^

So...manusia yang bertuah yang aku nak tag ialah...........^_^
|
|
|
|
|
*ENCIK FARIS
*ENCIK IMRAN
*CIK ARDINI

Hopefully korang joint jugak yer!



Rugi tau lau tak joint...heheheh...:)

P/s: Saper2 yang baca entry nie pom boleh joint jugak....^_^


THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Thursday, 12 April 2012

"folower meningkat trafik bertingkat2"


Hello people!
Apa khabar semua???
Hopefully korang sehat ler kan???
Hahahahah....baru je pagi tadi aku post new entry....sekarang nak post lagi la....hahahahahah...
Masa aku blogwalking beberapa minit yang lalu sambil2 menunggu cerita ENDLESS LOVE dimainkan....
Aku pon terjumpa ler satu segmen yang agak menarik untuk dijoint....cewah.......^_^
So...aku pom cepat2 buka DASHBOARD and CREATE new post....cewah....^_^
Bersungguh kan aku????...hahaha....memang pon.....
Kita perlu bersungguh2 tau!
Wakakakaka....nevermind..-_____-

So...segmen yang aku nak joint nie adalah segmen "folower meningkat trafik bertingkat2" yang dianjurkan oleh seorang blogger yang kiut miut nie...iaitu blog 
CIK KINA....^_^......cewah.......:)
Aku joint segmen nie sebab aku nak naikkan follower aku....apa lagi kan???
Hahahaha....bukan tue je tau...tapi sambil2 merapatkan hubungan silaturahim sesama para blogger ye...:)
Itu yang penting!

So...jom ler ramai kita joint segmen nie yer!
Sambil2 merapatkan lagi hubungan sesama kita ye!


Korang nampakkan BANNER kat atas tue???
Kalau korang nak joint jugak segmen nie.....korang just KLIK je banner kat atas atau
Korang KLIK kat sini ye...."SEGMEN CIK KINA" nie...^_^

Okey lah...thats all....
hopefully korang joint jugak ek???
Sama2 kita merapatkan hubungan silaturahim sesama para blogger......chill...^_^



THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...