Tuesday, 17 January 2012

fesyen RAMBUT lelaki::::


hoola.....today FARREAD nk KONGSI about gaya rambut LELAKI okey....=)
#copy at THE other BLOg=)

rambut amat penting sebagai pelengkap gaya. bukan wanita je, tapi
lelaki pun dah macam-macam style diorang kerjakan rambut diorang,
supaye nampak lebih macho dan cool. ade jugak nak bagi nampak
ganas. jomm terjah haircuting untuk orang lelaki.


1. style yang ni besenye kat jepun banyak. kat malaysia pun
ade, tapi kebanyakan chinese ske buat style gini.  besenye
orang yang buat style gini suke fesyen yang agak pelik. ganas
gitu kononnye.


2. style ni pulak nampak macam cool gak=)



 3. yang ni, errr.. kadang-kadang nampak macam api marak
pun ade. 



 4. haaaa.. yang ni nampak macho dan cool.


 5. kebanyakan negro yang wat style camni. papehal pun,





 7. inspirasi diambil daripada rumput2 yang dipotong.


 8. style cmnie ok gak....ramai kawan2 kt maktab aku wt cmnie...but aku x ske sangat...nampak cm tersilap potong je.........hehehe=)


9. dreadlock.*kadang2 aku suke jugak tengok. haha!*
mungkin sesuai untuk orang yang sukekan muzik
reggae. macam bob marley.


 10. mohawk a.k.a rambut penyapu. senang, jimat duit nak sapu
sampah. takyah beli penyapu.


 11.style cmnie ok gak....nampak cool n SIMPLE=)


 12. yang ni, nampak ok gak.....


 13.rambut style cmnie mcm x ok sgt bgi aku....




 14. cool! i like~



15. untuk yang berani mencuba.


16. sekali tgk macam meggi je...hahaha


17. yang nie aku suka...cool n simpleee...


18. rambut cmnie plak sesuai untuk kulit putih je kot=)


19. sesuai untuk yang suka berfesyen


20. untuk mereka yang suka nampak macho, maskulin, blaa bla

#ok...that all FROM me...hopely that korang boleh apply la ye.....

keepinSENTUH...yeahhhhhhh=)


THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

0 Budak baik MENULIS :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...