Saturday, 14 January 2012

tolongLAH......=p

ermmm,,,,,,,harie nie farread nk luahkn isi aty skit....hurm....farread memang tak suka orang yg HIPOKRIT n suka tiru gaya, or what ever lah.....memang aku x suka......bagi aku....jadilah diri kau sendiri n jangan lah nk tiru orang lain.....we are who we are ok.....kalau kita suka tiru orang sampai bila2 pom kita x kan kenal diri kita sendiri okey.....satu lagi,,,lau kita tiru orang kita maybe akan dibenci oleh org lain wokey,,,soooo,,,,fikir baik2 n BE yourself....its better to be yourself then other people wokey......
NEXT chapter.....
one more thing that yg farread nk kongsi di sini ialah janganlah suka BERLAGAK + fikir DIRI tu bagosss sangat.......kita jangan fikir diri kita tuh bagosss n PERFECT because everybody is not PERFECT wokey....remind it in ur BRAIN.....orang yg suka berlagak nie selalunyer x ramai kawan n susah nk dapat kawan..sooo....jangan lah berlagak yer.......heheheheh......gud ADVICE.....=)
NEXT chapter.......
the next thing that i want to share here is kita jangan biar orang lain PIJAK kepala kita......for ur information.....kalau kita terlampau baik pom x boleh jugak bcoz kita akan senang DIpijak oleh orang lain...sooo...kita kena balancekan BAIK kita tuh terhadap ORANG di sekeliling kita okey....supaya kita akan dihormati n disayangi oleh semua orang.......
#farread HARAP apa yang FARREAD tulis di atas dapat memberi sedekit ADVICE n MOTIVATION kepada semua......thank you.........keepinSENTUH....yeahhhh....=)

THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

0 Budak baik MENULIS :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...