Saturday, 18 February 2012

Fesyen BAJU LELAKI:)


Assalamuailaikum....okey...TODAY Farread nak share about FESYEN BAJU LELAKI yang famous
dikalangan remaja-remaja pada hari okey....


Bukan pompuan jer tahu bergaya okey...LELAKI pon tau untuk bergaya.....:)
Maybe ramai yang tak tahu fesyen pada hari ini...so,Farread akan SHARE sikit tentang fesyen 
LELAKI pada hari ini......:)
Hopefully korang enjoy membaca ENTRY kat BAWAH nie okey!
then,
Korang boleh ler apply dalam fesyen harian korang!

ENJOY!






Mungkin ramai dikalangan anda yang mencari koleksi baju yang sesuai untuk digayakan setiap hari tetapi masih mencari fesyen yang lebih trendy dan terkini. Kali ini, saya kongsi fesyen lelaki 2012 terkini supaya anda boleh lebih maskulin. Kehkehkeh!
Polo T Shirt tampak ringkas tapi menonjolkan elemen keseksian dan bergaya walaupun hanya plain design.
Kemeja seringkali dipadankan dengan lelaki korea tetapi ramai di antara kita yang terikutkan fesyen korea tanpa sedar kemeja sebegini menjadi pilihan terkini di Malaysia.

Trend fesyen lelaki selalu dikatakan sedikit perlahan dari gaya fesyen dan trend wanita tetapi ada betulnya. Kalau dikaji, online shop perempuan jauh berlambak dari online shop baju lelaki. Bukti? Buka jerlaa facebook kaum perempuan mesti penuh dengan aktiviti shopping setiap hari kat wall dorang. Tak perlu bukti kukuh kerana Facebook ada jawapannya. Kehkehkeh!
Fesyen Jaket ini jarang dipakai untuk lelaki Malaysia tapi walaupun negara kita sejuk panas takde musim tapi K-Pop punya penangan jangan dipandang remeh. Walaupun panas tetap menjadi pilihan untuk kelihatan Kacak di bawah terik matahari.
Last but not least, kemeja kasual yang menjadi pilihan saya dan seringkali juga saya sendiri gayakan pada setiap event. Walaupun mungkin sedikit kurang menonjol terutama apabila body dah mengecut tapi masih nampak maskulin sekiranya memilih cutting yang lebih fit di bahagian pinggang.

sumber-internet+buddies blog:)

okey...that all yang Farread dapat kongsikan dengan korang and hopefully 
korang ENJOY and dapat apply in your daily life okey.....

#keepinSENTUH...yeahhhh:)

THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

0 Budak baik MENULIS :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...