Saturday, 31 March 2012

JALAN-JALAN SINI-SANA...FUYOO!




Wazz up...Wazz up semua!
Apa khabar semua? Hopefully semua sehat la kan???
Lama dah Farread tak update blog...rindu yang amat tau!
Dah baca tajuk entry kat atas kan????
"JALAN-JALAN SINI-SANA....FUYOOO!"
Hahahhaa...mesti semua nak tahu pasal apa kan entry kali nie???
So...jom baca.......buka mata luas-luas okey...wakakakaka......^_^

Before Farread berceloteh tentang tajuk entry di atas.....Farread bersyukur sangat kerana dapat results SPM yang "BOLEH LA".....Hahaha......malas nak cakap berapa A farread dapat.....but...bersyukur sangat tau!

Nak kata CEMERLANG, GEMILANG, TERBILANG x de la sangat....cukup-cukup makan je....tak ada apa yang nak dibanggakan kan.....hahahha.......Bila dah kuar results SPM....sekarang nie pusing pulak pasal course apa ler yang nak apply kan.......pening betol......but....luckily....banyak sangat yang membantu Farread dalam memilih course yang berpatutan dengan harga dan nilai results Farread....wakakaka....macam harga barang di supermarket pulak kan????^_^

Okey...now Farread nak berceloteh tentang tajuk di atas......"JALAN-JALAN SINI-SANA FUYOOO!"

For u all infomation....lepas je 2 hari dapat results SPM....Farread terus je pergi ke KUALA LUMPUR........actually Farread nak pergi ke JOHOR BHARU tapi farread pergi ke K.LUMPUR dulu......because Farread nak pergi ke JB tue dengan abang Farread yang live kat SETIAWANGSA.......korang jangan fikir Farread nak larikan diri after results SPM pulak okey......!

Farread bertolak dari KUALA LUMPUR hari sabtu because kenduri kahwin tue hari ahad.......hehehe......5 jam je dari KL ke JB.....lama gak tau...boring yang amat........Farread sampai kat sana dah malam sebab bertolak pon dah lewat...so,sampai pon agak lewat la kan????
lagipun...singgah kat MELAKA jap.....alang2 lalu...baik singgah kan?hehehe......baru jalan-jalan namanyer......bukan beli apa pun...jalan2 je tau!



Nak kata holidays x de la jugak....sebab bukan cuti sekolah pun kan????hahahaha.........
Actually Farread pergi ke JB tue untuk menghadiri majlis kahwin sepupu Farread yang anak perempuan PAK UDA n MAK UDA Farread......hehehehehe...lama dah tau Farread tak balik ke johor...dah LIMA tahun dah...sampai diorang pon ramai yang tak kenal Farrread.....sampai aty betol....sob3.....:'(
Bukan salah diorang pon kan???....Salah Farread gak...sebab lama dah tak balik.......bukan ape.....biasa ler kan...Farread kan dok kat HOSTEL.......^_^



Farread tak pergi lama pon kat JB tue....2...3...hari aje.....hahahaha.....^_^
After selesai je majlis kenduri tue....Farread n family bertolak balik ke KL sebab banyak lagi kerja yang perlu diselesaikan.....hahahaha......^_^

After stay 2...3..hari kat KL...Farread balik ke KELANTAN.......:)
Letih yang amat........tak tau nak kata apa dah.......wakakaka.....^_^
Ermmmm....tue je la yang boleh Farread share kan......hikhikhik........^_^

Bubye GENG!!
See you in the next ENTRY........=)







THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

2 Budak baik MENULIS :):

Riz Kim said...

seronok yer pegi jalan2

Riz Kim said...

blog kamu di tag di entry saya ini... join jika sudi heheh
http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...