Thursday, 15 March 2012

OhmiGOD!....keputusan SPM on the way!

Assalamualaikum......


OMG!.....OMG!...OMG!
Buat pengetahuan semua results SPM is on the way...!
rasa berdebar...nervous....semuanyer ada tau.......MACAM mana ler nasib AKU....-_-
Hopefully dapat results yang GEMPAK n dapat apa yang aku impikan selama nie....kihkihkih...^-^
Rasa malas aje nak pergi ambik KEPUTUSAN tue......huh!....
Jantung nie bagai nak GILA dah berdetak.....DUP...DAP...DUP...DAP....-__-


Aku nie bukanler best students sebab tue ler RASA nak mati je nak pergi ambik results tue.....!
YA ALLAH....kuatkanlah JIWA dan RAGAKU ini.....AMIN...:)
Mesti kawan-kawan pon rasa macam Farread rasa kan??????
Kalau tak de rasa nervous tue memang tak NORMAL rasanyer........hahahaha...-_-


Just tinggal lebeh kurang seminggu je.....erm.....T_T
TAKOT yang amat.....warghhhhh...:'(


RESULTS SPM akan dikeluarkan 21 MAC nie.......-_-
Hari nie dah 15 MAC.....aiyoooo......!


kalau KORANG tak PERCAYA...mai BACA kat bawah nie.......-_-



images1 Keputusan SPM 2011 | 2012 diumum 21 Mac
Keputusan SPM diumum 21 Mac/semak keputusan spm 2012

PUTRAJAYA: Keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) akan diumumkan pada 21 Mac depan, menurut kenyataan Kementerian Pelajaran hari ini.
Pengumuman analisis keputusan itu pula akan diadakan di Bilik Mesyuarat Utama, Bangunan Kementerian Pelajaran di sini, jam 9 pagi pada hari yang sama.
Calon-calon boleh mendapatkan keputusan di sekolah masing-masing selepas jam 10 pagi.
Bagi calon persendirian, keputusan akan dimaklumkan melalui pos atau mereka boleh menghubungi Jabatan Pelajaran Negeri.
Keputusan juga boleh disemak menerusi khidmat pesanan ringkas mySMS dengan menaip SMS jarak nombor kad pengenalan jarak nombor angka giliran dan hantar ke 15888.
Perkhidmatan itu akan diaktifkan mulai 10 pagi 21 Mac hingga 12 tengah malam 27 Mac.
Seramai 468,808 calon mendaftar menduduki peperiksaan tersebut di 3,533 pusat peperiksaan seluruh negara tahun ini. – BERNAMA


Dah kasi BESAR tue........!

Farread Harap kita semua akan dapat keputusan yang BAIK and dapat
memenuhi cita-cita kita.....-_-

Berdoalah banyak-banyak okey.....^-^



THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

4 Budak baik MENULIS :):

Riz Kim said...

gud luck...chingu

bavarians rains said...

hahahaha...gud lark tooooo....:D

maz azura said...

gud luck yaa adik

bavarians rains said...

tq kak....;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...