Friday, 20 April 2012

tersilap JALAN...:P



Hello people!
Apa khabar semua!
Hopefully korang sehat ler kan????
Actually aku sakit kepala nie..tapi excited sangat nak menulis!...hahahaha...^_^
Aku nak berkongsi story arie nie ngan korang.....^_^
Aku rasa story nie agak lucu r bagi aku...tapi tak tau r...kalau korang tak rasa macam tue kan???
Hahahah......^_^

Yesterday aku g bachok rumah sepupu aku then aku bermalam la kat sana....sebab mmg nak pergi stay kat sana pon semalam.....hahahaha.......^_^


So...hari nie after je jumaat kitaorang pom balik r...tapi kitaorang singgah kt MYDIN MALL jap....
Sebab nak beli brg.....tak banyak sgt pom.....:)
Kitaorang masuk kejap je dalam mydin tue!
After siap je membeli belah tue....kitorang pom masukkan r barang2 yang beli tadi dalam bonet....
Then...aku drive nak kuar......-________-
Tapi aku tersalah jalan nak keluar lak dari tempat parking tue....:P
tak tau r macam mana leh silap.....adeshhhh...=="
Memang hampeh r......
Memang kelam kabut r.....
Sebab dah tersalah arah kan???
HAhahahahah.......Aku bagai nak gilaaaa pusing2 kereta kat dalam parking lot kat mydin tue....:P
Hahahah......
Semua orang tengok kat aku....aku buat muka bodoh je......hahahaha...:P
Memang gilaaaa lah.........
Mesti orang kat situ ingat aku nie bukan orang tempatan.......hahahahah.....^_^
Nak kata tak pernah pergi...dah berpuluh2 kali dah pergi...tapi tak tahu r.....
Macam mana leh silap........ngekkk r...=="




Lepas tue...kitaorang terus je balik umah.....
Dah letih....:P
Hahahahah..........^_^

Tue je la yang aku nak kongsi ngan korang!
Hopefully x boring......:P
Daaaaaaa!

P/s:sorry...ayat bersepah2........sakit kepala...heheheh...:P




THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Wednesday, 18 April 2012

tersalah PASSWORD:P


Hello people!
Apa khabar semua???
Hopefully korang sehat la yer!...Dua tiga hari dah aku x update blog...busy sikit....hahahah^_^
Actually x busy mana pom...cuma internet buat perangai...heheheh...^_^
Malam nie aku tak nak coret pnjg2 sangat......just nak bercerita pendek je.....hahahah...
Hopefully korang SUDI baca ye........:P

Actually dah dua tiga hari dah aku x leh guna wifi......maksud aku...lappy aku x leh detect wifi.....
Kena guna wayar je lau nak guna internet...memang leceh r....sebab tue malas nak update blog nie....:P
Aku dah dua tiga kali setup setting WIFI tapi still x menjadi.......
Actually baru aku perasan....aku tersalah maksud password upenyer!
Hampeh tol r.....-______-
Bukan ape...PASSWORD panjang sangat!
Sampai aku pom x ingat dah....hahahahah......^_^
Hahahaha.......memang ingatan dah lupa r.......-_______-


Erm....tue je lah yang aku nak coretkan!
Haahahhaha.....^_^
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Monday, 16 April 2012

terlampau MINAT :P


Hello people!
Malam nie aku nak coret tentang betapa minatnyer aku terhadap lagu2 n citer Secret garden nie...:P
Cewahh...maybe orang akan cakap aku nie kuno lah....sebab  citer nie kan dah lama?
Erm...x de lah lama sangat..but bagi aku citer dye sangat best n terlampau sweet!
Cewahhh...memang best r!
Aku dah ulang tayang citer nie dah 5 kali dah..nak masuk 6 dah nie...hahahaha....^_^
Bez giler citer!
Ermmm....tengok lagu blog aku pon dah tahu kan aku nie memang minta sangat kat secret garden nie....
Hahahaha....-_______-
Ermm...kat bawah nie aku nak share sikit lirik lagu "THAT MAN".....
Boleh ler korang nyanyi sekali.....hahahahah.....^_^


THAT MAN-HYUN BIN
Han namjaga geudaereul saranghamnida
Geu namjaneun yeolshimhi saranghamnida
Maeil geurimjacheoreom geudaereul ttaradanimyeo
Geu namjaneun useumyeo ulgoisseoyo

Eolmana eolmana deo neoreul
Ireohke baraman bomyeo honja
I baramgateun sarang i geojigateun sarang
Gyesokhaeya niga nareul sarang hagenni OH

Jogeumman gakkai wa jogeumman
Hanbal dagagamyeon du bal domangganeun
Neol saranghaneun nan jigeumdo yeope isseo
Geu namjan umnida

Geu namjaneun seonggyeogi soshimhamnida
Geuraeseo unneun beobeul baeweotdamnida
Chinhan chinguegedo mothaneun yaegiga manheun
Geu namjaeui maeumeun nunmultuseongi

Geuraeseo geu namjaneun geudael
Neol sarang haetdeyo ttokgataseo
Tto hanagateun babo tto hanagateun babo
Hanbeon nareul anajugo gamyeon andweyo OH

Nan sarangbadgo shipeo geudaeyeo
Maeil sogeuroman gaseum sogeuroman
Sorireul jireumyeo geu namjaneun oneuldo
Geu yeope itdeyo OH

Geu namjaga naraneun geol anayo
Almyeonseodo ireoneun geon anijyo
Moreulkkeoya geudaen babonikka~

Eolmana eolmana deo neoreul
Ireohke baraman bomyeo honja
I babogateun sarang i geojigateun sarang
Gyesokhaeya niga nareul sarang hagenni OH

Jogeumman gakkai wa jogeumman
Hanbal dagagamyeon du bal domangganeun
Neol saranghaneun nan jigeumdo yeope isseo
Geu namjan umnida

Bez kan???
hahahaha...bagi yang tak minat tue boleh menjauhkan diri ye.....x payah nak nyanyi....
Hahaha....gurau2 je.....:)
Naper la bez sangat lagu nie eh???
adoyaiiii...memang sweet r...dengar lagu nie..memang teringat r kat seseorang tue....:(
Erm...hahahah...CHILL!!!!


Kalaulah aku diberikan kesempatan nak jumpa ha ji won ngan hyun bin nie...
memang aku tak kan lepaskan lah!
I WISH I CAN MEET THEM!
cewahhhh!
Berangan yang mungkin membawa kepada realiti...hahahahha...=="
Huh....memang addicted sangat nie!
Adoyaiii....nak jumpa doe diorang...hahahha...gilakkkkkk.....:P
Erm....x kesah r korang nak kata apa...memang dah addicted sangat..nak wt camner kan???
BTW...thanks sangat kat MR.FARIS sebab kenalkan aku ngan drama nie!
Cewahh...kembang idung kau kan???
hahahah...x de lah.......joking2 je!

Erm...okeylah...enjoy yer semua!
Kihkihkih....hopefully korang suka!
Sorry kacau malam2!
Hahahahah.....!

Selamat malam semua!




THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Sunday, 15 April 2012

Hujan di petang hari :)



Hello people!
Firstly aku nak bersyukur kepada ALLAH S.W.T kerana diberikan hujan hari nie.....:)
Nampak tajuk pon dah tahu kan???
Excited sangat ngan hujan hari nie.......^_^
Mesti korang tnye kenapa excited kan???
Of course ler excited tau sebab dah lama dah tak hujan...panas je....so...bersyukur sangat2.......:)



Actually aku tak tahu nak post apa...tapi tiba2 je dapat idea nak menulis......
Malam nie aku tak nak bagi tips atau petua ke ape ke...malam nie aku nak bercerita  je.....^_^
Aku nak bercerita tentang kawasan sekeliling rumah aku....cewahhhh....
macam famous je kan kawasan rumah aku kan????
Hahahaha....x de la famous sangat...tapi sekolah kat umah aku nie agak famous tau!
Nak tau kenapa famous???
Of course la famous sebab sekolah menengah kebangsaan batu gajah kat umah aku nie sekolah 
PUTERI CAROLINE tau!...yang masuk MENTOR tue...protege ELLA....^_^
Cewahhhh...bangga doe.........^_^
Memang agak bangga!
Cewahhhh....caiyokkkk yer PUTERI CAROLINE!
Hahahahaha...........:)


Okey lah...lupakan hal di atas........nak bercoletah tentang lain pulak.......hahahah.....^_^
Dulu kawasan umah aku nie agak sunyi la jugak sebab kawasan kampung kan????
Tapi...sekarang nie dah berlainan tau....sebab kawasan umah aku nie dah jadi kawasan perumahan......
So...x sunyi sangat la........hari nie pom ada orang baru masuk sewa....
So...bertambah la jiran aku......hehehehehe.....^_^

Bila bertambah jiran....means bertambah ler bising.....x de la bising sangat pon...tapi for sure diorang
memang peramah.......^_^
Nasib baik peramah...lau tak.....aku pom malas tegur..........bukan sombong tapi lau datang tempat orang...korang ler kena tegur dulu........-_____-
Betol kan????hahahah...nevermind.........:)


Kawasan rumah aku nie agak strategik kot....sebab dekat ngan sekolah....
sebab tue ramai yg nak stay kt kawsan umah aku nie...senang nak g mengajar.......
Mostly yang stay kat umah aku nie....cikgu ler......:)
Hahahaha...saper ag kan lau bukan cikgu....hehehehe......^_^

Erm.........alhamdullilah dapat jiran2 yang baik lagi peramah.........heheheheh....^_^
Okey lah....aku rasa tue je kot untuk malam nie.......^_^
esok aku post lagi......cewahhh...bajet hot and ramai orang baca.....hahahaha....^_^
Suka hati la kan????
HAhahaahha...gurau2 je......
Okey lah......selamat malam semua geng BLOGGER!!

^_^





THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Follow Bersama Syazary Sukor:)


Hello peolpe....!
Hari nie aku nak joint satu lagi segmen...^_^
Tak nak tulis panjang2 sangat...x berapa nak ada mood arie nie....^_^
Btw.....jom joint segmen nie.......:)


Okey...kalau korang nak joint jugak segmen nie......
Just CLICK je banner kat atas tue okey......^_^
Tak susah kan???
Hehehehe....^_^

So...jom ramai2 kita joint segmen nie...^_^


THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Saturday, 14 April 2012

Contest Awesome Blog By Farain


Hello peolpe....!
Pada malam yang indah lagi panas nie......aku nak joint satu lagi segmen......segmen nie agak menarik perhatian aku tau...sebab hadiah untuk segmen nie sangat AWESOME...!
Cewah.......^_^
Hahahaha....actually aku tak tau nak tulis ape....hehehehe...:)
Aku jumpa contest nie semalam lagi but malam nie baru nak joint......
Bukan ape....lappy aku tiba2 memjadi gila n x dapat nak connect dengan WIFI.....
So...terpaksa lah...aku guna wayar nak connect ngan INTERNET....=="
So sad.......hurrrmmmm.....-________-

So...tak nak membebel panjang sangat lah...sebab tak de mood sangat....but sangat teruja nak joint contest nie......:)
Harap2 ler terselit sebagai pemenang kan????
Hahahaha....amin....hehehehe.....:)

So...lets joint the CONTEST......^_^


Okey....kalu korang nak joint contest nie...korang boleh ler CLICK banner kat atas tue yer!
Bkan susah pom kan????
Hehehehehe.....^_^

So....tue je la untuk entry kali nie......^_^
Hopefully dapat jadi pemenang kan???
Hahahah.....
Bubye geng.......:)


THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

"segmen: Blogwalking + Follow by Hajar"


Hello people!
Hari nie bangun je dari tido n bukak lappy terus je online Facebook n blog.......^_^
Tiba2 aku tengok ada notification bahawasanya aku di TAG dalam satu segmen!
WOW!...thanks yer MR.FARIS....^_^
Okey...so aku pon nak joint ler segmen nie........:)
Aku malas tulis panjang2 kali nie....nak joint terus je.........^_^
So...lets joint the segmen...........^_^

Okey....lau korang pon nak joint segmen nie....CLICK je banner kat atas tue okey...^_^

Okeylah....manusia yang aku mahu tag adalah....................^_^
|
|
|
|
|
|
*MR. FARIS
*MR. IMRAN
*CIK. TANIA
*CIK. ARDINI
*MR. SHAHMI

Okeylah........hopefully korang pon joint jugak yer....^_^
bubye.....:)




THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Friday, 13 April 2012

Segmen : Pencarian Bloglist Cun , Kacak Dan Budak Tomei!




Hello people!
Apa khabar korang semua pada hari jumaat yang penuh barakah nie!?
Hopefully korang sehat ler ye....^_^
Okey...hari nie aku nak joint satu lagi segmen....segmen nie nampak best je  tau!
Actually aku jumpa segmen nie masa blogwalking pukol 2 pagi tadi...tapi disebabkan mengantok yang amat dah...so aku pon save dulu n joint pagi nie...hehehehe....^_^

Semenjak dua menjak nie...memang aku suka joint segmen...bukan apa....sebab nak cuba nasib kan???
Mana la tahu...dapat jugak ler terselit sebagai pemenang...cewahhh....hahahaha...:)
Tajuk segmen nie pom dah bez tau iaitu "Segmen : Pencarian Bloglist Cun , Kacak Dan Budak Tomei!"
Wah...tajuk pom bez kan????...so...rugi x joint........^_^

Kategori yang aku nak joint Bloglist yang aku nak joint adalah kategori...........:)
* PENCARIAN BLOGLIST KACAK..........:)
Cewahhh....memang ler nak masuk kategori yang nie kan????
Tak kan la nak yang comel pulak.....bukan nyer aku nie kanak2 ribena lagi...heheheh....^_^

So....lets joint the SEGMEN!


*PENCARIAN BLOGLIST KACAK...:)

Kalau korang nak joint pom boleh jugak!....juz CLICK je banner kat atas tue okey!
Bukan susah pom...senang je....^_^

So...manusia yang bertuah yang aku nak tag ialah...........^_^
|
|
|
|
|
*ENCIK FARIS
*ENCIK IMRAN
*CIK ARDINI

Hopefully korang joint jugak yer!



Rugi tau lau tak joint...heheheh...:)

P/s: Saper2 yang baca entry nie pom boleh joint jugak....^_^


THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Thursday, 12 April 2012

"folower meningkat trafik bertingkat2"


Hello people!
Apa khabar semua???
Hopefully korang sehat ler kan???
Hahahahah....baru je pagi tadi aku post new entry....sekarang nak post lagi la....hahahahahah...
Masa aku blogwalking beberapa minit yang lalu sambil2 menunggu cerita ENDLESS LOVE dimainkan....
Aku pon terjumpa ler satu segmen yang agak menarik untuk dijoint....cewah.......^_^
So...aku pom cepat2 buka DASHBOARD and CREATE new post....cewah....^_^
Bersungguh kan aku????...hahaha....memang pon.....
Kita perlu bersungguh2 tau!
Wakakakaka....nevermind..-_____-

So...segmen yang aku nak joint nie adalah segmen "folower meningkat trafik bertingkat2" yang dianjurkan oleh seorang blogger yang kiut miut nie...iaitu blog 
CIK KINA....^_^......cewah.......:)
Aku joint segmen nie sebab aku nak naikkan follower aku....apa lagi kan???
Hahahaha....bukan tue je tau...tapi sambil2 merapatkan hubungan silaturahim sesama para blogger ye...:)
Itu yang penting!

So...jom ler ramai kita joint segmen nie yer!
Sambil2 merapatkan lagi hubungan sesama kita ye!


Korang nampakkan BANNER kat atas tue???
Kalau korang nak joint jugak segmen nie.....korang just KLIK je banner kat atas atau
Korang KLIK kat sini ye...."SEGMEN CIK KINA" nie...^_^

Okey lah...thats all....
hopefully korang joint jugak ek???
Sama2 kita merapatkan hubungan silaturahim sesama para blogger......chill...^_^



THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

TIPS penjagaan RAMBUT :)



Hello people!
Ape khabar semua???
Hopefully semuanyer sehat la kan di pagi hari yang indah nie kan???
Hari nie saya nak share tentang tips penjagaan rambut....^_^
Mesti semua nak tahu kan???
But...before saya nak bercoret n story mory.....kita semua tahu kan yang semalam kita dikejutkan dengan gempa bumi yang melanda indonesia iaitu di acheh.....tidak terkecuali jugak ler malaysia kan???
Semuanyer kelam kabut.......but bersyukur sangat kan sebab amaran tsunami di tarik balik and nothing happens semalam.......^_^
Gempa bumi yang terjadi semalam tue melibatkan 28 buah negara!
OMG.......banyak sangat kan???...but...ALHAMDULLIAH coz tak ada terjadi apa2....^_^

Okey lah......lets bygone be bygone........but...kita juga jangan berada dalam keaadaan selesa ye......
Kena selalu berwaspada....^_^
Okey lah...sekarang nie aku nak share about TIPS PENJAGAAN RAMBUT.......:)
Mesti semua orang nak jaga rambut kan????
Tipu lah kalau tak nak......takkan lah nak rambut tak cantik n busuk kan????
apatah lagi penuh dengan kelemumur....mesti self confidense pon akan hilang kan???
So...kita perlulah jaga rambut kita ye.........^_^





Okey....now jom baca how nak jaga rambut kita supaya cantik..menarik..memang debomm kan?????
Hahahahah....lebih2 pulak akuu nie....ada aku kesah???
Tak kesah pon....kuakuakua.....gurau2 je.....^_^
Okey...jom baca yer semua peolpe2 yang baik hati!




...............................................................................................................................................

TIPS PENJAGAAN RAMBUT:)
1) Untuk mencantikkan rambut – perah santan pekat dari buah kelapa tua. Biarkan santan tu selama sejam agar naik patinya. Ambil pati yang pekat tu dan sapu pada rambut dengan menggunakan jari atau sikat bergigi jarang. Balut rambut dengan tuala dan perap selama 1/2 jam. Lepas tu barulah dibasuh dengan air. Amalkan sekali seminggu.
2) Untuk menghilangkan kelemumur – campurkan jus perahan limau nipis dengan sedikit air. Sapukan pada kulit kepala. Biarkan selama 1/2 jam. Lepas tu basuh sehingga bersih. Boleh di amalkan satu atau dua kali seminggu.
3) Untuk mengelakkan rambut gugur – Ambil beberapa helai daun bunga raya dan campurkan dengan air. Biarkan seketika sehingga keluar lendirnya. Sapukan lendir tersebut pada kulit kepala. Biarkan seketika kemudian basuhkan rambut. Ini juga bertindak sebagai perapi.
4)Untuk melebatkan rambut – Campurkan pati santan dan asam jawa. Kacau sehingga sebati. Sapukan pada kulit kepala. Balutkan dengan tuala dan biar selama sejam. Kemudian basuh dengan air bersih. Amalkan seminggu sekali.

........................................................................................................................................
Hopefully korang leh ler apply dalam kehidupan seharian korang yer!.....and dapat menjaga rambut korang dengan baik n rambut korang menjadi sehat n cergas!....cewah....macam iklan susu tepung pulak....hahahahahaha.......^_^
Farread rasa tue je yang Farread nak kongsikan dengan korang yer..........^_^
Bubyeee geng.....^_^


copy dari internet...:)

THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

MENULIS di TENGAH MALAM...=="


Hello geng!
Tiba2 je tangan aku gatal nak menulis entry tengah2 malam buta nie.......^_^
Actually aku pom tak tau nak tulis ape...but..tiba2 je idea ntah dari mana masuk ke dalam otak aku nie....:)
Cewahhhh...macam silap mata pulak kan????kan???
Silap mata la sangat........-_-

Actually aku nak sharing2 story n bagi beberapa pendapat pada tengah2 malam nie.....^_^
Aku harap pendapat yang aku bagi nie berguna la yer n hopefully dapat menjadi peringatan kepada korang n sudah tentu ler diri aku sendiri....^_^
Kalau aku pom tak diingat kan........macam mana nak bagi pendapatkan???kan???
nanti orang cakap aku nie "angkat dulang paku serpih,mengata orang dye yang lebih" kan?hehehe....
 
Actually aku nak bagi pendapat tentang orang yang suka mencari kelemahan dari suka mencari kelebihan seseorang tue......haissshhh,,,,^_^
Pelik betol aku ngan orang yang perangai cam nie.........suka je cari kelemahan orang lain.....
Actually...before kita nak cari kelemahan or nak bercakap tentang kelemahan orang lain tue...kita perlulah cermin diri kita dulu okey....sebab kita sendiri pon ada kelemahan masing2 tau!!
Jangan ingat diri kita tue perfect n tak ade kelemahan tau!



Perangai macam nie actually akan memalukan diri kita sendiri di akhirnyer tau!
Sebab.....siapa yang suka mencari kelemahan orang lain tue akan tertonjol kelemahan diri kita sendiri akhiryer......so...kiat jangan suka2 je nak mencari kelemahan orang lain...
Setiap manusia nie ada kelemahan n kelebihan tersendiri okey.....
So...itu tidak menjadi suatu benda yang pelik bila seseorang itu ada kelemahan ye....-___-

So...daripada kita mencari kelemahan orang lain...lebih baik la kita mencari kelebihan seseorang itu.....bukan sahaja akan merapatkan silaturahim tetapi akan menjadikan kita seseorang kawan yang baik...^_^
Memberi tahu tentang kelebihan orang lain terhadap orang lain tidak akan menjejaskan kita..malah kita akan dipandang mulia n sekaligus tidak menjadi seorang yang berhasad dengki.....:)



Aku rasa tue je yang aku nak kongsikan malam nie.....
Sama2 ler kita perbaiki diri kita...termasuk aku sendiri.....^_^







THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Wednesday, 11 April 2012

SEGMEN AZLAN: SAYA MAHU DOODLE DARI AZLAN :)


Hey geng!
Buat ape tengahari yang panas nie???
Farread just tgk tv n online je....tak tau nak buat ape......but...masa blogwalking tadi...tiba2 jumpa segmen yang dibuat oleh blog AZLAN nie....nampak cam best je kan???
So.....aku pon nak joint.......^_^
Sebab aku nak doodle dari azlan....cewah.......hahahahahaa.......^_^

Saper yang tak nak kan????
Aku pon nak jugak...sebab tue ler aku joint segmen nie....dengan pantas aku create NEW POST.....
cewahhhh....^_^
Bersungguh betol aku kan???
Biar ler....x kesah orang nak kata apa....hahahahahaha.....:)
Kalau korang nak doodle dari azlan pon boleh jugak...just joint je segment nie.........^_^

Actually no idea nak buat entry....tapi dengan masuk segmen yang berbagai-bagai nie....
Dapat ler selalu aku update blog jugak........^_^
"tak de idea yang terlampau"

Hahahahahaa..Aku joint semua nie....dengan ikhlas tau!
AZLAN!....Warna kegemaran saya PURPLE & BIRU.....tengok blog saya pom dah tahu kan...??
Hehehehehe.........chilll^_^


Kalau korang nak doodle dari azlan jugak.....
Just CLICK kat sini wokeyhhh.....^_^

Walaupun x suruh ditag...aku nak TAG jugak seorang manusia nie....
Hehehehehe..........^_^
*MR. FARIS
Tak de ape nak tulis dah...-_-
Okey la.....bubye......^_^

p/s: Kalaua korang nak joint pon boleh jugak.....:)





THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Lucky Draw Contest by Izzul








Anyeong!
Hari nie aku nak joint satu lagi Contest yang dianjurkan para2 blogger yang memang terbaik lah.....^_^
Sudah tentu lah terbaik kan?
Kalau tak...tak kan lah boleh buat Contest....macam aku nie...joint contest je........-_-
Nie kali kedua aku joint contest yang dianjurkan para2 blogger nie......excited pulak rasanyer.....adeshhh=="

Harap2 ler boleh menang kan???
bersungguh2 aku nak joint contest nie....kuakua...:)
Saper tak nak kan hadiah???
Mesti nak la punyer........^_^

Contest nie nampak best tau!
Hadiah pon menarik jugak....sebab tue aku joint......^_^
Lucky Draw contest by Izzul nie memang gempak.....tengok hadiah pon dah tahu......^_^
LOMO AQUAPIC tue dye punyer hadiah....wow!
So...rugi tau kalau korang tak joint.......So lets Joint the contest okey.....:)

So...lets joint the contest.......^_^



Kalau korang nak joint....KLIK je "S I N I" atau banner kat atas tue okey......^_^
Bukan susah pon kan????
Heheheh......^_^
So....jom ramai2 joint contest nie.......:)






Errrr.....LIMA manusia yang bertuah yang akan diTAG oleh saya ialah..........^_^
Saper yer?????
Mereka adalah................................................^_^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*ENCIK FARIS
*ENCIK IMRAN
*ENCIK SHAHMI
*CIK ARDINI
*CIK TANIA

Hopefully...korang semua joint sekali yer!....
Mana2 yang baca entry nie pom leh joint gak.......^_^
So....chillllllll.........:)








THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Tuesday, 10 April 2012

Contest 'blog comel' by AnisMoko★




Hey guys!
Nie First time aku joint segment@contest yang dibuat para2 blogger yang cantik,menarik...memang debommm lah!!........^_^
Aku harap sangat contest yang pertama aku joint nie membuahkan hasil...cewah.....baru first time...dah harap menang.......tak pe....semuanyer atas nasib kan???
So...harap2....nasib aku baik.....cewah.......^_^
So....lets joint the contest guysss.....^_^



Kalau korang nak joint....jom click sini yer.......^_^

Tiga manusia yang bertuah yang aku mahu TAG untuk contest ini ialah.......saper ek?????
Erm...........^_^
MANUSIA yang bertuah yang ditag ialah.................................
~
~
~
~
*ENCIK FARIS

*ENCIK SHAHMI

&

*ENCIK IMRAN

#Hopefully korang joint yer.......wink....wink.....^_^





THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...