Sunday, 15 April 2012

Hujan di petang hari :)



Hello people!
Firstly aku nak bersyukur kepada ALLAH S.W.T kerana diberikan hujan hari nie.....:)
Nampak tajuk pon dah tahu kan???
Excited sangat ngan hujan hari nie.......^_^
Mesti korang tnye kenapa excited kan???
Of course ler excited tau sebab dah lama dah tak hujan...panas je....so...bersyukur sangat2.......:)



Actually aku tak tahu nak post apa...tapi tiba2 je dapat idea nak menulis......
Malam nie aku tak nak bagi tips atau petua ke ape ke...malam nie aku nak bercerita  je.....^_^
Aku nak bercerita tentang kawasan sekeliling rumah aku....cewahhhh....
macam famous je kan kawasan rumah aku kan????
Hahahaha....x de la famous sangat...tapi sekolah kat umah aku nie agak famous tau!
Nak tau kenapa famous???
Of course la famous sebab sekolah menengah kebangsaan batu gajah kat umah aku nie sekolah 
PUTERI CAROLINE tau!...yang masuk MENTOR tue...protege ELLA....^_^
Cewahhhh...bangga doe.........^_^
Memang agak bangga!
Cewahhhh....caiyokkkk yer PUTERI CAROLINE!
Hahahahaha...........:)


Okey lah...lupakan hal di atas........nak bercoletah tentang lain pulak.......hahahah.....^_^
Dulu kawasan umah aku nie agak sunyi la jugak sebab kawasan kampung kan????
Tapi...sekarang nie dah berlainan tau....sebab kawasan umah aku nie dah jadi kawasan perumahan......
So...x sunyi sangat la........hari nie pom ada orang baru masuk sewa....
So...bertambah la jiran aku......hehehehehe.....^_^

Bila bertambah jiran....means bertambah ler bising.....x de la bising sangat pon...tapi for sure diorang
memang peramah.......^_^
Nasib baik peramah...lau tak.....aku pom malas tegur..........bukan sombong tapi lau datang tempat orang...korang ler kena tegur dulu........-_____-
Betol kan????hahahah...nevermind.........:)


Kawasan rumah aku nie agak strategik kot....sebab dekat ngan sekolah....
sebab tue ramai yg nak stay kt kawsan umah aku nie...senang nak g mengajar.......
Mostly yang stay kat umah aku nie....cikgu ler......:)
Hahahaha...saper ag kan lau bukan cikgu....hehehehe......^_^

Erm.........alhamdullilah dapat jiran2 yang baik lagi peramah.........heheheheh....^_^
Okey lah....aku rasa tue je kot untuk malam nie.......^_^
esok aku post lagi......cewahhh...bajet hot and ramai orang baca.....hahahaha....^_^
Suka hati la kan????
HAhahaahha...gurau2 je......
Okey lah......selamat malam semua geng BLOGGER!!

^_^





THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

0 Budak baik MENULIS :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...