Saturday, 14 April 2012

"segmen: Blogwalking + Follow by Hajar"


Hello people!
Hari nie bangun je dari tido n bukak lappy terus je online Facebook n blog.......^_^
Tiba2 aku tengok ada notification bahawasanya aku di TAG dalam satu segmen!
WOW!...thanks yer MR.FARIS....^_^
Okey...so aku pon nak joint ler segmen nie........:)
Aku malas tulis panjang2 kali nie....nak joint terus je.........^_^
So...lets joint the segmen...........^_^

Okey....lau korang pon nak joint segmen nie....CLICK je banner kat atas tue okey...^_^

Okeylah....manusia yang aku mahu tag adalah....................^_^
|
|
|
|
|
|
*MR. FARIS
*MR. IMRAN
*CIK. TANIA
*CIK. ARDINI
*MR. SHAHMI

Okeylah........hopefully korang pon joint jugak yer....^_^
bubye.....:)




THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

5 Budak baik MENULIS :):

Riz Kim said...

thx tag...dh join dh

Patrick Star said...

Datang BW kat sini. Salam kenal ;)

--> Blog Rilek-Rilek <--

Cik Amal said...

dri segmen yang same :) dah follow..jemput datang blog saye..

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar_20.html

Cik Amal said...

dri segmen yang same :) dah follow..jemput datang blog saye..

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar_20.html

Mrs.BuduBilis said...

dari segmen yang dama. salam kenal. dh follow
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...