Wednesday, 18 April 2012

tersalah PASSWORD:P


Hello people!
Apa khabar semua???
Hopefully korang sehat la yer!...Dua tiga hari dah aku x update blog...busy sikit....hahahah^_^
Actually x busy mana pom...cuma internet buat perangai...heheheh...^_^
Malam nie aku tak nak coret pnjg2 sangat......just nak bercerita pendek je.....hahahah...
Hopefully korang SUDI baca ye........:P

Actually dah dua tiga hari dah aku x leh guna wifi......maksud aku...lappy aku x leh detect wifi.....
Kena guna wayar je lau nak guna internet...memang leceh r....sebab tue malas nak update blog nie....:P
Aku dah dua tiga kali setup setting WIFI tapi still x menjadi.......
Actually baru aku perasan....aku tersalah maksud password upenyer!
Hampeh tol r.....-______-
Bukan ape...PASSWORD panjang sangat!
Sampai aku pom x ingat dah....hahahahah......^_^
Hahahaha.......memang ingatan dah lupa r.......-_______-


Erm....tue je lah yang aku nak coretkan!
Haahahhaha.....^_^
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

0 Budak baik MENULIS :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...