Friday, 20 April 2012

tersilap JALAN...:P



Hello people!
Apa khabar semua!
Hopefully korang sehat ler kan????
Actually aku sakit kepala nie..tapi excited sangat nak menulis!...hahahaha...^_^
Aku nak berkongsi story arie nie ngan korang.....^_^
Aku rasa story nie agak lucu r bagi aku...tapi tak tau r...kalau korang tak rasa macam tue kan???
Hahahah......^_^

Yesterday aku g bachok rumah sepupu aku then aku bermalam la kat sana....sebab mmg nak pergi stay kat sana pon semalam.....hahahaha.......^_^


So...hari nie after je jumaat kitaorang pom balik r...tapi kitaorang singgah kt MYDIN MALL jap....
Sebab nak beli brg.....tak banyak sgt pom.....:)
Kitaorang masuk kejap je dalam mydin tue!
After siap je membeli belah tue....kitorang pom masukkan r barang2 yang beli tadi dalam bonet....
Then...aku drive nak kuar......-________-
Tapi aku tersalah jalan nak keluar lak dari tempat parking tue....:P
tak tau r macam mana leh silap.....adeshhhh...=="
Memang hampeh r......
Memang kelam kabut r.....
Sebab dah tersalah arah kan???
HAhahahahah.......Aku bagai nak gilaaaa pusing2 kereta kat dalam parking lot kat mydin tue....:P
Hahahah......
Semua orang tengok kat aku....aku buat muka bodoh je......hahahaha...:P
Memang gilaaaa lah.........
Mesti orang kat situ ingat aku nie bukan orang tempatan.......hahahahah.....^_^
Nak kata tak pernah pergi...dah berpuluh2 kali dah pergi...tapi tak tahu r.....
Macam mana leh silap........ngekkk r...=="




Lepas tue...kitaorang terus je balik umah.....
Dah letih....:P
Hahahahah..........^_^

Tue je la yang aku nak kongsi ngan korang!
Hopefully x boring......:P
Daaaaaaa!

P/s:sorry...ayat bersepah2........sakit kepala...heheheh...:P




THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

2 Budak baik MENULIS :):

★ aIsyaH ★ said...

egtkan 1st tyme..rupenya..da byk kali..xtw la nk ckp ape..ehe..pi xpe kot.p0pular sekejap.. =)

bavarians rains said...

@★ aIsyaH ★hahahahaha....mmg popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...