Tuesday, 8 May 2012

RESULTS UPU...=="


Hello people!
Apa khabar semua???
Hopefully sehat......aku x brape sehat harie nie...sebab mata dah bengkak!
Haaaa!...nak tahu sebab apa bengkak??????
Sebab aku dapat results UPU yang bangang plus tolol!
Sakit yang amat!
Apa yang aku nak tak dapat...tiba2...dapat benda lain pulak!
Sial....sorry to say...but...its HURT!!!!
Saper yang berada di tempat aku pom akan rasa perasaan yang sama!



Yang paling aku sakit hatinya bukan sebab dapat course yang lain tapi sebab ada MANUSIA yang memberi janji manis kpd aku bahawasya aku confirm dapat course yang aku nak tue!
HUH!!!....sakit hati betol!
Bukan main lagi cakap confirm dapat..then...tak dapat.....:P
Kawan2 aku yang lain yang aku tolong semuanya dapat course yang diorang nak!
Ape kes???...sial betol..memang sakit hati!
Errrr...geram weyh.....!



So...sekarang nie aku tgh pening kepala samaada nak g ke tak......
Ataupun aku akan mengambil pilihan yang lain.....=="
Pening2.......Sampai hati betol lha manusia nieh!
Sakit weyh..........huh!

Aku memang still bingung!
Dalam kepala aku nie asyik tertanya2 je nape aku tak dapat!
Sakit kepala....memang aku leh terima!



Lain kali x payah lha nak bagi janji manis lau x dapat beri yang korang janjikan tue!
Buat sakit hati je!
Huh!...........

Ok lha...that all....sakit hati yang amat!
Bubye.....:P



THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

9 Budak baik MENULIS :):

mohamad shazni said...

bersabarlah ye.. jgn putus ase..=)

Muhamad Asyraaf said...

Dpt course apa bro? erm.. sry to hear dat. :(

bavarians rains said...

@mohamad shaznierm...tengah bersabar lha nieh......tapi x tahu leh sbr ke tak...:(...btw..thanks...:D

bavarians rains said...

@Muhamad Asyraaf erm....x yah tahu kot..hehehehe...sebab tuan punya bdn pom x nak tahu...:P...sorry..:D.....kos tue ok kot..tapi x minat...=="

ain idris said...

sabar la ye . ade hikmah la tue dengan ape yang kite dapat . btw , congrate la dapat jugak kan . hehe

bavarians rains said...

@ain idris thanks...;D

Ardini Izzati said...

Chill k, farid. Everything happened for a reason :)

bavarians rains said...

@Ardini Izzati thanks dinie....;D

✿Lady Ainaa ✿ said...

huhuhu..mungkin itu rezeki awak, setiap morg rezeki msing2... jgn la camni ek... ^.^ bersabar, kot2 dlm kos tu awk leh jd lbh berjaya dri kwn2 awk??? mne kita tahukan..berdoa jelah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...