Wednesday, 23 May 2012

SIBUK ...selangkah ke UiTM :D



Hello Guyssss....apa khabar semua?..hopefully korang sehat laa semuanya ye....aku sihat je...syukur alhamdulilah kan?....hahaha....aku mintak maaf....sebab aku jarang sangat update blog semenjak dua tiga menjak nieh......heheheh..bukan apa...busy sangat...busy nak masuk UNIVERSITI lhaa katakan...hahaha....banyak sangat benda yang perlu diuruskan.....nak bayar yuran pengajian laa..nak buat medical check up la....n banyak laa lagi..bukan sikit kerja tau.....penat2..=="

Owh..lupa lak nak cakap..aku dapat masuk UITM KUALA PILAH..... Alhamdullilah......syukur sangat kan???...hahah...kalau korang ada baca post aku yang terdahulu..aku x nak sangat course yang aku dapat nieh..pelbagai alasan yang aku berikan..hehehe...tapi setelah mendengar penjelasan naib canselor UiTM sendiri iaitu Dato. Prof. Ir. Dr. Sahol...aku baru tentang course yang aku dapat tue.....rupa2ya...course nieh baru lagi....and banyak peluang pekerjaan....wahhhh.......excited giler aku lepas tahu benda nieh...tak jadi aku nak tukar course...hehhehe......peace...:P

Course yang aku dapat nieh...course yang agak baru tau...and course nieh datangnya daripada The Textile Insitute Manchester.....woot..wooott....bangga..hahaha...x de laa.....hahaha...aku tak sabar dah nak masuk U nieh..hahaha...bukan pe...boring yang amat...hahahaha.....:)

Owh...lupa nak cakap...aku dapat tawaran Diploma Textile Technology......woot..wooott.....hahahaha....koya je lebeyh...hhahahahah.......aku letih sangat dua tiga harie nieh..sebab banyak sangat urusan yang perlu diselesaikan.......hehehe...sorry tau kalau aku tak update blog...ngennnnsss....:)

Erm...nie laa tempat yang bakal aku tinggal....jom tengok kat bawah nieh...hikhok....:P

Nie bilik tido...cantik....

Nie hostel...wahhh.....

Nie signboard UiTM Kuala Pilah

Pintu Masuk

Food Court..dua tingkat beb...

Library...:)

Wahhh...cantikk jugak kan UiTM Kuala Pilah nie kan????...hahaha...hopefully sangat aku dapat sesuaikan diri aku kat sini n senior2 semuanya baik2....hikhok...:D
Tak sabar lak rasa nak pergi kat sini...hehehe...:D
Harap2 aku dapat apartmentMATE yang baik2 semuanya...amin....hikhok....:)
Okey lah...doakan aku agar dapat sesuailan diri kat sana k...bubye korang.....
Keep in touch...muahhhh...hahaha...bongek nak mamposss....:P



THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

4 Budak baik MENULIS :):

Liyana Izzati said...

Bestlah dapat UiTM Kuala Pilah. Kita dapat UiTM Merbok jer. tapi bersyukur gak lah dapat Merbok. All the best k bro kat kuala pilah. Hihihi.

Ardini Izzati said...

Wahh untunglaa, farid. Lawa tempat dia. Course pape pun asalkan kita ada kesungguhan mesti kita akan berjaya :)

bavarians rains said...

@Liyana Izzati best laa jugak..tapi pendalam nieh..hahaha....bersyukur..:D.....tq...gud lark jugak kt merbok ye...:D

bavarians rains said...

@Ardini Izzati hahaha...untuglaa jugak...UiTM nie baru 3 thun je..sbb tue masih cantik...ha'ah...betol tue...course apa2 pom...x pe...kena study betol2....Dinie pom gud lark jugak Unisza ye..:D..semoga berjaya gak kt sana.:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...