Tuesday, 22 January 2013

Mencoret Kembali :)


Hey my peeps...dah lama dah rasa aku tak sentuh blog nieh...dah berhabuk dah rasanyee nieh...
Hehehe..bukan ape tau..busy sangat...sekarang baru ada masa sikit..sikit je pun..bukan banyakkk....
Hahahah......couple of month dah tak hupdate...hahah....cakap omputih kau jah...hehehe...
bukan pe..sekarang nieh kena la practice banyak2 cakap omputih..nama pom budakkk Universiti kan?
Hehehe......actually tak tau nak cakap pe..tapi..aku nak bercoret gak..sebab lama dah mencoret2 nieh..hehehe.....:P
Dah naik berkarat dah skill tulis menulis aku nieh..hehehe....:)
Maybe after this....aku akan terus menulis dan menulis dan menulis...sebab minat menulis dalam diri aku takkan hilan ditelan zaman...cewahhh....berpunjangga jap..haha..:P

Sekarang nieh aku dah part 2 dah di UiTM Kuala Pilah nieh...setakat nieh..ok laa......and dah dapat pegang banyak jawatan..Alhamdullillah.....rezeki..:)
Course nieh susah laa jugak..tapi...semua benda nieh susah..cuma atas kita je nak buat benda tue senang ke tak kan???hehehe...:P
We must keep trying and trying...:)
Aku semakin membesar sekarang..heheh..biasaaa la....senang hati..hehehe...meh nak tunjuk sikit....tengok kat bawah nieh aku punya gambar ek..heheh..promote sikit..:P



Gemuk kan??hahha...:P

Hahahha......maybe tue je untuk pagi nieh...pagi la kan?? 2.05 AM kot..heheheh..:P
Ok lah.....nanti kita berjumpa di ENTRY yang seterusnyaaa..:)
Daaaaa my peeps!



THANKS BCOZ SUDI BACA...FOLLOW SEKALI TAU ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...